B&B

Είναι ο όρος που επιλέγεται για την υπηρεσία "bed and breakfast" (καταρρέει σε "B&B" ή "BnB") και σχετίζεται με διανυκτέρευση και πρωινό. Τα διαμερίσματα είναι συχνά ιδιωτικά, οικογενειακά διοικούμενα σπίτια που έχουν συνήθως οικοδεσπότες και δωμάτια διαθέσιμα ή ολόκληρα ως πλήρως επιπλωμένα. Το πρωινό χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει το επίπεδο τροφοδοσίας που περιλαμβάνεται στις τιμές δωματίου ενός ξενοδοχείου, σε αντίθεση με το απλό δωμάτιο ή ακόμη και ημιδιατροφή και πλήρης διατροφή. Διαχείριση του διαμερίσματος B&B ως επιχείρησης; Τα διαμερίσματα B & B μπορούν να λειτουργήσουν είτε ως δευτερεύουσα πηγή εισοδήματος είτε ως κύρια εργασία. Συχνά οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες νοικιάζουν και διαχειρίζονται το χώρο τους, από την ανάρτηση καναλιών έως την επικοινωνία κοινωνικών μέσων. Ετοιμάζουν το καλωσόρισμα, το πρωινό και καθαρίζουν τα δωμάτια. Αποξενώνονται για το κλειδί ή όταν προκύπτει ένα άμεσο τεχνικό πρόβλημα. Το κάνουν μόνοι τους, χρησιμοποιούν μέλη της οικογένειας ή προσλαμβάνουν προσωπικό ή αναζητούν συνεργασίες.
Πραγματικά πόσες ειδικότητες χρειάζεστε και πόσους ειδικευμένους ανθρώπους;
Απάντηση είναι μια: η "BrightLiving Experience" και οι προσαρμοσμένες υπηρεσίες της.
Τι ορίζουμε ως μια εμπειρία BrightLiving;
Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της πλατφόρμας "BrightLiving" συγκεντρώνονται σε δύο τομείς.

Λύσεις ψηφιακών παραγόντων

Περιέχει όλες τις δραστηριότητες Ψηφιακού Μάρκετινγκ, καθώς και καταχωρήσεις ακινήτων, δικτύωση, επικοινωνία κοινωνικών μέσων, κρατήσεις και αναφορές - ενεργά αποτελέσματα διαχείρισης.

Λύσεις ανθρώπινου παράγοντα

Περιέχει όλες τις ενέργειες συντήρησης και εμπορικής διαχείρισης. Έχουμε την τεχνική υποστήριξη του ακινήτου, την προετοιμασία και τον εξοπλισμό αναλώσιμων, τον καθαρισμό, το check-in και το check-out και γενικά όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας και τουριστικής υποστήριξης που συνοψίζονται εκεί.

Λύσεις BrightLiving CLOUD (Digital Factor)


Εγγραφή χώρου
Δημιουργήστε μια ψηφιακή σελίδα στα κανάλια για κράτηση (όπως AirBnB, Booking κ.λπ.)
Διαχείριση εγγραφής
Επικοινωνία με μελλοντικούς επισκέπτες
Αξιολόγηση επισκεπτών
Σύμβαση κράτησης
Διαχείριση κρατήσεων
Έξυπνη και αυτόματη τιμολόγηση
Παρακολούθηση ημερολογίου
Ενημερώστε τον ιδιοκτήτη
Παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών σε επισκέπτες
Παροχές Internet για ιδιοκτήτες

BrightLiving EARTH Solutions (Human Factor)


Με την υπηρεσία "όλο το 24ωρο" παρέχουμε συνεχή 24ωρη φροντίδα των τεχνικών αναγκών του ακινήτου, του ιδιοκτήτη στο κτήμα και του ιδιοκτήτη γενικά σε επιχειρηματικά προβλήματα.

Με την υπηρεσία check-in / check-out αναλαμβάνουμε να ενημερώσουμε τον χρήστη σχετικά με την πρόσβαση, τις διαδρομές και τις αποστάσεις, το κόστος και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Στο check-in υπάρχει επίσης η δυνατότητα check-in με εξατομικευμένη παράδοση κλειδιού, περιοδεία στο site και πρώτη «γνωριμία» με τη γύρω περιοχή, ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Κατά το check-out, το προσωπικό μας θα παραλάβει τα κλειδιά, θα ελέγξει τις περιοχές για τυχόν απώλεια, ζημιά ή ζημιά και θα διασφαλίσει ότι οι ιδιοκτήτες απορρίπτονται σωστά.

Η σωστή προετοιμασία του καταλύματος, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος, οι ανέσεις και η αναγκαιότητα αναλώσιμων μαζί, αποτελούν βασικό παράγοντα για την επισήμανση και την υψηλή βαθμολογία από τους χρήστες. Με την υπηρεσία «ταξινόμησης», τα στελέχη μας, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες κάθε ενοικιαστή, οργανώνουν και φροντίζουν τους κατά την προετοιμασία του χώρου.

Με την υπηρεσία "fresh + clean" φροντίζουμε την καθαριότητα των χώρων με κατάλληλα καταρτισμένα εργαστήρια, υπό την επίβλεψη του προσωπικού μας. Θα φροντίσουμε για την υγιεινή και τη φρεσκάδα του διαμερίσματος, παρέχοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αντικατάσταση και καθαρισμός κλινοσκεπασμάτων και πετσετών μετά τη χρήση - σε χρόνο που καθορίζεται από τον οικείο μισθωτή. Είναι μια υπηρεσία "σετ πλυντηρίων" όπου τα πληρώματά μας αναλαμβάνουν να συλλέγουν, να καταγράφουν, να αντικαθιστούν και να τα πλένουν στο σύνολό τους, ώστε να είναι έτοιμα για αποθήκευση και επαναχρησιμοποίηση σε μελλοντικές κρατήσεις.

Γιατί διαχείριση από την BrightLiving;

Η BrightLiving διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη και αναπτύσσει συστήματα απόκρισης. Διαθέτει τον τεχνικό, τεχνολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία όπως ορίζεται από τις πιστοποιήσεις. Συγκεντρώνει εξαιρετικά αποτελέσματα με γνώσεις στην αγορά και επιχειρηματική εμπειρία. Είναι ο αξιόπιστος διευθυντής σας, ο σωστός υπάλληλος «στο σημείο», ο πιστός σας συνεργάτης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να καθορίσετε το πακέτο οικονομικής συνεργασίας μας.