Η αγορά κρασιού, σήμερα, αναπτύσσεται με βάση την αυξημένη αστικοποίηση, την αύξηση των εισοδημάτων και τη χαμηλή κατανάλωση αλκοόλ. Η κατανάλωση εμφιαλωμένου κρασιού αυξάνεται σταθερά σε υψηλά επίπεδα 6% ετησίως εις βάρος όλων των άλλων κατηγοριών αλκοολούχων ποτών. Η παγκόσμια αγορά κρασιού εκτιμάται σε 288 δισεκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να φτάσει τα 402 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2023. Επί του παρόντος, υπάρχουν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο μικροί και μεγάλοι οινοπαραγωγοί παγκοσμίως. Στο σημερινό μεταβαλλόμενο περιβάλλον και η συνεχής πρόσβαση σε νέες πληροφορίες, η καινοτομία, η ποιότητα, η ευελιξία και η δημιουργικότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία οποιουδήποτε προϊόντος.
Πως αυτό συμπεριλαμβάνει και την Bright Hellas;
Η εμφιάλωση γίνεται από την Global Wines Ltd με την Bright Hellas ως Αντιπρόσωπο - Διανομέας σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Global Wines είναι μια επαγγελματική ομάδα παθιασμένων οινολόγων και παραγωγών, γεμάτη ενθουσιασμό και αδιάκοπη επαγγελματική αναζήτηση. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής είναι 2.000 τ.μ. και αποθήκες 2.500 τ.μ. Η εταιρεία, με ετήσια παραγωγική ικανότητα 8 εκατομμυρίων μπουκαλιών, 1,5 εκατομμύρια τυποποιημένα κουτιά / ράφια και δεξαμενές χωρητικότητας 500 χιλιάδων λίτρων, συνεχίζει να επεκτείνει την παραγωγική της ικανότητα, με σχέδια να την διπλασιάσει μέχρι το τέλος του 2020. Χάρη στην πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό της ομάδας, η παραγωγή, η εμφιάλωση και η τυποποίηση γίνονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και τεχνολογίας με μηχανήματα, εξ ολοκλήρου από κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως.
Η μοναδική μας πρόταση!
Σας παρέχουμε μια πλούσια συλλογή κρασιών υψηλής ποιότητας από κορυφαίους παραγωγούς κρασιού στον κόσμο, για να προσφέρουμε στους πελάτες σας ελκυστικά προϊόντα αποδεδειγμένης ποιότητας που θα δημιουργήσουν ενδιαφέρον και θα αυξήσουν τα κέρδη σας. Βάλτε τα νέα μας επιτυχημένα προϊόντα στην αγορά σας - είτε με ετικέτες ποιότητας και παγκόσμιας κλάσης "με αναζήτηση" είτε επιλέγοντας να εμφανιστείτε με τη δική σας ιδιωτική ετικέτα - ως αφετηρία για μια πρωτοποριακή και κερδοφόρα συνεργασία!
ΚΕΡΔΟΦΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ με ανταγωνιστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Δοκιμάστε τα κρασιά κάθε χώρας κάνοντας κλικ παρακάτω!

FrenchWines copy
ItalianWines copy
MoldovaWines copy