Η τεχνολογία COVIGUN SYSTEM αποτελεί ένα ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ σύστημα για την απολύμανση με ασφάλεια των χώρων και των επιφανειών από τον κορωνοϊό και βακτηριδίων, εύκολο στην χρήση -όπως θα μπορείτε να διαπιστώσετε- ιδανικό και αποτελεσματικό.
Το COVIGUN SYSTEM είναι πιστοποιημένο για την αποτελεσματική απολύμανση σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, για την καταπολέμηση των Παθογόνων οργανισμών, των Εποχιακών Ιώσεων, των Βακτηριδίων που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, μα προπαντός κατά των κορωνοϊών, γιατί:

«KILLS CORONA VIRUSES / ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ».

Με την συγκεκριμένη τεχνολογία μπορείτε να απολυμαίνετε όλες τις επιφάνειες στο χώρο σας γρήγορα, πανεύκολα, ξεκούραστα, οπότε θέλετε, οπού και όταν χρειάζεται και προπαντός με ασφάλεια.
Ιδανικό για την απολύμανση σε γραφεία, καταστήματα, χώρους εργαστηρίων, παραγωγης, αποθήκευσης και στις δομές κτιρίων που συχνάζουν εργαζόμενοι, συνεργάτες και πελάτες.

Κατάλληλο για άμεση χρήση στα αυτοκίνητα, λεωφορεία, τρένα και φορτηγά.
Παρέχει άμεσης απολύμανσης και ασφάλειας για τα σχολεία μας, τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ και τους χώρους άθλησης, τα νοσηλευτικά ιδρύματα και σε όλα τα σημεία υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Αποτελεί -εκτός από απαραίτητη καθημερινή διαδικασία- και "Κοινωνική Ευθύνη" και μία άμεση "κίνηση προβολής" προϊόντων και υπηρεσιών προς το κοινό σας.
Στην Ελλάδα το COVIGUN SYSTEM βρίσκεται ήδη και χρησιμοποιείται από Ομίλους Ιδιωτικών Κλινικών και Ελληνικό Όμιλο Ξενοδοχείων & Resorts. Επίσης έχει ξεκινήσει η ενημέρωση και παρουσίαση του, στους Δήμους ώστε να δώσουμε την δυνατότητα της άμεσης απολύμανσης και ασφάλειας για τα σχολεία μας.

Το COVIGUN SYSTEM PACK περιλαμβάνει:
CoviGun με Δοχείο Υγρού / Μπαταρία / Φορτιστής Μπαταρίας / Κάνιστρο / Βελόνα Καθαρισμού / Έντυπο Οδηγιών

 

Το COVIGUN είναι μια μοναδική φορητή, ασύρματη συσκευή ελαφρού βάρους, που τροφοδοτείται με τεχνολογία δημιουργίας και εκτόξευσης σπρέι, κατάλληλη για την ατμοποίηση του απολυμαντικού υγρού για την καταπολέμηση ιών, βακτηρίων και άλλων παθογόνων οργανισμών καθώς και των κορωνοϊών. Όλα τα εξαρτήματά του, έχουν αναβαθμιστεί και τροποποιηθεί για τα βέλτιστα αποτελέσματα απολύμανσης με τη δημιουργία ”ατμοποίησης” του απολυμαντικού υγρού και της εκτόξευσής του ως σπρέι. Το απολυμαντικό υγρό στεγνώνει τέλεια σε λιγότερο από ένα λεπτό, επομένως, δεν χρειάζεστε τη χρήση πανιού ή άλλου μέσου.

Αυτό το καθιστά :

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ για συχνή χρήση

ΔΡΑΣΤΙΚΟ στην απολύμανση

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για κάθε τύπο επιφανειών

ΑΒΛΑΒΕΣ για τον άνθρωπο

Τόσο το COVIGUN όσο και το υγρό απολύμανσης με την ειδική φόρμουλα, έχουν πιστοποίηση SGS με CE - GS - EMC για τα μηχανικά μέρη και από τον ΕΟΦ για το απολυμαντικό.

Το COVIGUN καλύπτεται με εργοστασιακή «ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ» για 24 μήνες με άμεση αντικατάσταση, ενώ η μπαταρία τους για 12 μήνες. Στην εγγύηση ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το COVIGUN λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία Lithium-lon 18v 2000mAh. Ο χρόνος συνεχόμενης λειτουργίας είναι 30’ - 40’ min* (*ανάλογα τη χρήση), σε 1 φόρτιση μπαταρίας που μπορεί να καλύψει 600τ.μ. κατ’ ελάχιστο. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας γίνεται σε 90 λεπτά με τον ΦΟΡΤΙΣΤΗ που φορτίζει σε AC, είσοδος 100-240V, έξοδος 21.5V - 1.5A. Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ είναι επαναφορτιζόμενης Lithium-lon 18V – 2.000mAh με LED ένδειξης κατάστασης φόρτισης μπαταρίας. Το ΜΟΤΕΡ του είναι 600W (έξοδος) στις 90.000 rpm/min με μηδενικής συντήρησης της μηχανή του. Διαθέτει: ΔΟΧΕΙΟ ΥΓΡΟΥ περιεκτικότητας 800ml. Διακόπτης ενεργοποίησης συσκευής On/Off. Αφαιρούμενη Κεφαλή για Εύκολο Καθαρισμό με Αντιδιαβρωτικό ΑΚΟΥΣΙΟ από χαλκό διαμέτρου 0,8mm. Τροχός πίεσης για ρύθμιση της διασποράς ψεκασμού και ροής του.


COVIKILL

Το COVIKILL είναι ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ COVIGUN SYSTEM (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ)

Το συμπυκνωμένο ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ υγρό βρίσκεται σε συσκευασία 1Lt με καπάκι/δοσομετρητή 40ml. Πριν τη χρήση του πρέπει  να αναμιγνύεται με νερό σε διάλυση 1Lt COVIKILL προς 100Lt ΝΕΡΟ.

Εγκρίθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων της Ελλάδας (EOΦ AP.ΠΡΩΤ.: 32566 ΚΝΑ. ΝΡ: 652). KILLS CORONΑ VIRUSES (πιστοποιημένο από επίσημο εξουσιοδοτημένο ανεξάρτητο μικροβιολογικό εργαστήριο σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρωτόκολλο δοκιμών EN 14476:2013 +A2:2019) Το COVIKILL είναι ένα συμπυκνωμένο απολυμαντικό και κατάλληλα τροποποιημένο προϊόν καθαρισμού για σκληρές και μαλακές επιφάνειες, βελτιστοποιημένο για την απολυμαντική δράση του COVIGUN. 

Η απολυμαντική του δράση οφείλεται στην παρουσία “Quaternary Ammonium Salt” (=άλας τετραδικού αμμωνίου). Κατάλληλο για χρήση σε σχολεία, γηροκομεία, νοσοκομεία και κλινικές, δημόσιους χώρους, δημόσια μέσα μεταφοράς, γυμναστήρια, γραφεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, εμπορικά καταστήματα, κλπ. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις σκληρές και μαλακές επιφάνειες, ακόμα και σε αυτές που έρχονται σε επαφή με φαγητό. Ενδεικτικές περιοχές εφαρμογής είναι επιφάνειες κουζίνας (πάγκοι, σκεύη και επιφάνειες κοπής τροφίμων, νεροχύτες κ.λπ.), - επιφάνειες μπάνιου (καθίσματα τουαλέτας, βρύσες κ.λπ.), αξεσουάρ (τραπέζια, καναπέδες, καρέκλες κ.λπ.), κουρτίνες, ταπετσαρίες, χερούλια πόρτας και άλλα σημεία συχνής επαφής, κλιματιστικά δωματίων και αυτοκινήτου, ρούχα και υφάσματα, χαλιά, δημόσιες συγκοινωνίες και καθίσματα, κάδο απορριμμάτων και οποιαδήποτε καθημερινής χρήσης επιφάνεια που πρέπει να απολυμανθεί.

ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙO
ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ - ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΑ
ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
Ενάντια σε Βακτήρια (σύντομος χρόνος δράσης 2-5 λεπτά)
• Staphylococcus Aureus (δηλητηρίαση από τρόφιμα / δερματικές μολύνσεις)
• Pseudomonas Aeruginosa (ποικιλία βακτηρίων)
• Enterococcus Hirae (ουροποιητική οδός)
• Escherichia Coli (διάρροια)
Ενάντια σε Ιούς - Λοιμώξεις (σύντομος χρόνος δράσης 2-5 λεπτά)
• Κορωνοϊοί (ex. Sars-Cov-2, SARS, MERS)
• Ιός Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (HIV)
• Ιός Ηπατίτιδας Β (HBV, Ηπατίτιδα)
• Ιός Ηπατίτιδας C (HCV, Ηπατίτιδα)
• Ιός Δέλτα της Ηπατίτιδας (HDV, Ηπατίτιδα)
• Herpesviridae (Έρπις) • Ιός της Γρίπης (κοινή Γρίπη)
• Filloviridae (Ebola, Marburg)
• Paramyxoviridae (που σχετίζεται με Ιλαρά, Παρωτίτιδα, Αναπνευστικές Λοιμώξεις)
• Ιός της Ερυθράς (Ερυθρά)
• Ιός της Ιλαράς (Ιλαρά)
• Ιός της Λύσσας (Λύσσα)
• Ιός Λευχαιμίας Ανθρώπινων «Τ» Κυττάρων (HTLV, Λευχαιμία)
• Flavivirus (Ιού γένος της οικογένειας Flaviviridae: π.χ. Ιός Δυτικού Νείλου, Ιός Δάγκειου Πυρετού, Ιός Εγκεφαλίτιδας, Ιός Κίτρινου Πυρετού, Ιός Zika) 
• Poxviridae (Ιού Ευλογιάς)

COVIGUN ΜΠΑΤΑΡΙΑ & ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ

 

Το COVIGUN λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία Lithium-lon 18v 2000mAh. Ο χρόνος συνεχόμενης λειτουργίας είναι 30’ - 40’ min* (*ανάλογα τη χρήση), σε μία φόρτιση μπαταρίας που μπορεί να καλύψει 600τ.μ. κατ’ ελάχιστο. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας γίνεται σε 90 λεπτά με τον ΦΟΡΤΙΣΤΗ που φορτίζει σε AC, είσοδος 100-240V, έξοδος 21.5V - 1.5A. Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ είναι επαναφορτιζόμενης Lithium-lon 18V – 2.000mAh με LED ένδειξης κατάστασης φόρτισης μπαταρίας.


Παρακολουθήστε μια μικρή επίδειξη!

 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας